fredag 12. februar 2016

Busstur til Lapp-Elisa i Lennartsfors lørdag 28. mai!



Bli med på busstur til Lapp-Elisa i Lennartsfors 
lørdag 28. mai!

Kl.08.30 reiser vi fra Lørenskog. Ta gjerne med en liten matbit og litt å drikke på bussen. (Lunsj blir først ved ett-tiden)
Etter et lite stopp på systembolaget i Årjäng går turen til Lapp-Elisa. Her koser vi oss blant alle fine stoffer og tepper i et par timer.
Ca. kl. 13.00 spiser vi lunsj sammen. Det blir koldtbord med mengder av godsaker og mineralvann, kake og kaffe.  Hvitvin eller rødvin kan kjøpes på stedet kr 30 pr glass (kontant).

Deretter går turen til Gittas verksted. 
Hun vever lekre sjal og gobeliner, 
og er også en dyktig maler.

http://www.gittas-verkstad.com/se/  

http://www.gittas-verkstad.com/se/downloads/laenstidningen-aug-2015-2.jpg

Etter dette besøket reiser vi tilbake til Lapp-Elisa. Det kan jo tenkes at det er et og annet vi har glemt å kjøpe, eller noe vi vil se litt nærmere på. Gå gjerne inn i online katalogen  http://www.lapp-elisa.com/swedish/index.html  og ta en titt for evt. å forhåndsbestille eller bare se litt på hva hun har.


De som ønsker det kan også besøke et keramikkverksted www.http://lundviekeramik.se/  og en vevstue, som begge ligger i gangavstand fra butikken.
Vanjors Vävstuga har ikke noen hjemmeside, men kort fortalt vever Wanjor kjempelekre løpere/duker og filleryer som er veldig populære. 
Hun har også annet håndarbeid som strikkeprodukter og sydde forkler, dukkeklær og annet, det er en spennende liten "butikk".

Alle priser er i svenske kroner. Lapp-Elisa og keramikkverkstedet tar både kort og kontanter, Vanjors Vävstuga tar kun kontant betaling (men det går an å betale med norske penger).

Vi regner med å være tilbake på Lørenskog ved 19-tiden.
Like før bussavgang pleier Lapp-Elisa å ha trekning av noen fine ”premier”

Som dere ser blir dette en innholdsrik lørdag! – En dag hvor vi i tillegg til turen også kommer til å bli bedre kjent med hverandre. Og: Vi har bestilt strålende vær, men det er foreløpig ikke bekreftet.


Både gjester og medlemmer er velkommen på tur!


Pris inklusive lekker lunsj -> stort koldtbord:
kr. 360.- 
Meld deg på til: styret@lorenskogquilteklubb.no
      
Betal turen til Lørenskog Quilteklubb
konto 5188 05 14443   
Merk betalingen med tydelig navn

Det er begrenset antall plasser på bussen,
så her gjelder prinsippet ”første mann til mølla”

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar