tirsdag 8. desember 2015

Kurs våren 2016


Dette kurset er dessverre avlyst.
Helgekurs den 27. - 28. februar

Kurser er med André Wallenborg, det er på 14 timer.
Han har laget et nytt kurs med en ny veske.
Kurset har fokus på bruk av syntetisk skinn (PU) som skaper et flott og profesjonelt resultat. Hvordan lage sin egen hank som ser ut som skinn? Hvordan sy sammen stoff/materiale med forskjellige beskaffenheter uten at de strekker seg? Hvordan bruke skruer for  løfte designet på dine vesker? Bli med på kurs....
Materialpakke
André har laget en ferdig materialpakke som inneholder alt annnet enn det egne stoffet. Denne koster kr. 750, - og alle som går på kurs må kjøpe den. Sømbeskrivelse som gjør det enklere å følge undervisningen. Lommer på innsiden og glidlås på toppen. Enkel modell som inneholder mange triks det er lett å bruke senere...
Ellers ta med symaskin, vanlig syutstyr, centimeterlinjal og kuttehjul/matte. Eget stoff til front- og bakstykket, som hver ferdig kuttet er B: 40 cm og H: 35 cm (2 stk). Gjerne stødig gardinstoff med trykk i bomull. 
Kursavgift: Kr. 900.- for medlemmer - Kr. 1.100.- for andre
Meld deg på til:
styret@lorenskogquilteklubb.no  Innen 1. februar 2016


Dette kurset er dessverre avlyst.
Lørdagskurs den 9. april

Kurset er med Helle Løvenskiold, det er et dagskurs.

«Pluss Quilter»
Helle skriver: -På instgram florerte det gjenom hele sommeren 2015 utallige såkalte "Pluss Quilter" laget med "low volume" stoffer. De er så fine og jeg har laget min versjon. Stoffene som er valgt er sterke til kryssene (plusstegnene) og så lyse, men med litt mønster (altså ikke helt hvitt på hvitt) som bakgrunner. Sistnevnte er det som menes med «low volume» stoffer. Det var bare så kjempemorsomt å sy og (om jeg så skal si det selv) ble et veldig fint og koselig teppe.



Teppet ble deretter quiltet med rette horisontale linjer både fordi det gir teppet et litt «moderne» preg som passer til mønsteret, men også fordi dette er noe som alle kan få til uten for meget strev på sin hjemme symaskin. Her er det bare å ta med masse stoffer ... jo mer jo bedre - og så riktig boltrer vi oss og lager et superfint teppe (eller løper, eller spisebrikke eller pute e.l.). Ukomplisert og kjempeflott ... OG ALLDELES AVHENNIGHETSDANNENDE. Her blir det nok ikke bare et quilt, men flere. Kurset er for alle».

Kursavgift: Kr.500.- for medlemmer - Kr. 600.- for andre
Meld deg på til:
styret@lorenskogquilteklubb.no  Innen 1. februar 2016

 



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar